VERDENS BEDSTE GRILL

1. Optændingen er meget nem. Du kan endda klargøre din grill lang tid før den skal bruges ved at fylde den op med kul. Tænd et par optændingsblokke eller papir og 5-6 kulbriketter i askeskuffen, åben for luften og foretag dig noget andet i 10 minutter. Så er din grill driftsklar og RØDGLØDENDE – INGEN RØG, når du griller.

2. Optændingstiden er ultra kort.
Son of Hibachi grillen virker som en ovn med skorsten, hvor konstruktionen giver luft til kullene under opstarten, holder samtidigt på varmen og lynhurtigt har gjort din grill driftklar. 7 minutter med trækul og 12 minutter med kulbriketter.

3. Grillen kan bruges overalt. Du kan tage den med på camping ferie eller ud i naturen. Grillen står på ben, der hæver den fra underlaget – så den kan bruges på et helt almindeligt bord eller græs, uden risko for brandfare eller skader. I kan grille nede i baggården, på festivalpladsen, på campingpladsen, på lejrturen, i sommerhuset, på båden, derhjemme eller med grillbord når det skal være rigtig sjovt – akkurat som det passer jer.

Alle laver mad – spiser og har det supersjovt

 

4. GRILLBORDET – samlingspunktet for gode oplevelser.

Grillen kan på grund af sin udformning bruges med et grill bord, med et hul, der passer med kantbeslag.

Hele familien kan sidde sammen og grille maden lige som I hver især måtte ønske det. Grillfladen er helt plan med bordet. Så er det ikke kun FAR, men hele familien der griller, og det er 100 gange sjovere – PRØV DET SELV.

Koreansk BBQ – eller Mookata som det hedder i Thailand

Grillbordet kan I lave selv af et nyt eller gammelt bord klik på GRILLBORD – eller køb det her hos os. Det er super sjovt at grille ved et grillbord. Sådan gør man i  Asien.

Thai køkken på Son of Hibachi bordgrill

 

 

 

 

 

5. Super varmejustering.
Grill ristene kan uafhængigt af hinanden justeres på 4 trin, og det gør forskellen på en vellykket grillning. God varme i starten og vupti 2 trin op efter 5 minutter – med det tilhørende håndtag. Du behøver ikke flytte rundt med dine bøffer, med mindre du gerne vil. Fordelen ved justeringen ser du når der holdes stor fest eller I er 10 til 12 personer, så kan denne grill klare sagen på imponerende vis – og varmen justeres selv om hele grillarealet er fyldt ud!. Effektivt areal: 2x22x25cm.

6. Grillristene er af støbejern. Så kan du få din bøf eller pølser med de rigtige gyldne striber – uden af at brænde dem bagefter. Støbejern er det sundeste og stærkeste materiale, ingen forkromning, ingen PFC – Teflon, ingen emalje. Standard i alle rigtige griller.

 

 

 

 

 

 

7. Grillen er selvrensende, efter brug klapper du den sammen og lader den stå med svag åbning på låg og askeskuffe, lynhurtigt brænder fedtet af – du lukker den helt efter 2 minutter, og kan øjeblikket efter pakke den ned i tasken. Det er virkeligt noget man sætter pris på efter kort tid.

8. LUK & SLUK tasken – på amerikansk “snuff out pouch”, kvæler lynhurtigt kullene. Den er hermetisk tæt og kan holde til 800 grader, da den er lavet af isolerende og ikke brandbart NASA stof. Så grillen kan pakkes væk med det samme. Grillen er 200 grader udenpå når den er varmest. På denne måde sparer du desuden efter en grillning op til 60% af dine grill kul. På grund af den hermetiske lukning – er der INGEN KULILTE – og du har masser af kul til næste gang – forbrændingen stoppes omgående!.

9. Grillen er nem at transportere og fylder ikke meget, og efter den er brændt af – er den ren indeni og lugter overhovedet ikke. Du kan med andre ord pakke den hvor som helst du ønsker det, sågar under sengen. LUK og SLUK taske med grill måler 20x28x50 cm. og den vejer kun 7 kg.

10. Stort effektivt grillareal. Son of Hibachi kan klare 12 bøffer eller 40 -50 almindelige pølser ad gangen på det effektive grillareal. Det betyder at ved firmafesten, idrætsforeningens store fest eller hvor som helst der skal mad over bordet hurtigt, er du sikker på succes. Her er der stor varme og det går lynhurtigt – og grillen har en helt vild kapacitet til at stege pølser til en stor fest. De to støbejerns riste har effektivt areal på hver 22 x 25 cm. Og under grillen kan du lune pølsebrødene! HUSK det er en rigtig grill, og du har varmen lige der hvor den skal bruges, det er ikke en varmlufts kugleovn:)

11. Grillen kan ikke slides op og ruster aldrig(når medfølgende taske benyttes og du tager den ind om vinteren). De to låg er lavet af hærdet emaljeret stål og ristene af støbejern.

12. Tilbehør – At den også kan bruges med roterende grillspyd til 465 kr gør det ekstra sjovt, spyddet kan du forresten også bruge på din Weber grill.  Du kan også købe en støbejernspande til grillen (samme mål som risten).

13. Skal du bruge en grillstarter til din store kuglegrill, ja så kan du bare smide 2 kg trækul i din Son of Hibachi, og 10 minutter efter er du klar du klar til at stege i kuglegrillen.

14. Prisen – grillen koster 400 kr. når du afhenter den selv. Bestiller du den her ved at klikke WEB SHOP koster den 499 kr. inkl. pakning, levering og moms. Se evt. kampagnetilbud – rabat ved køb af 2 eller mere.

15. Grillen er nem at tømme for aske, ryst den let og vupti al asken ligger dernede i askeskuffen, der trækkes ud og kan nemt vippes over i en affaldspose. Ingen støv eller sorte fingre.

Son of Hibachi grillen er den oplagte gaveidé til ham der har prøvet alt og set alt når det kommer til grillning og udendørs køkken – til fødselsdag, bryllup eller fars dag. Eller til dem der bor inde i byen og gerne vil grille nede i baggården nemt og bekvemt. Eller til friluftsmennesket, der gerne vil grille på sin tur med vennerne. CAMPING grill – ja her er den helt ideel, fordi du kan proppe den ind i forteltet og gemme den efter brug. Kommer du på steder med grillpladser, så kan du nu medbringe din egen grill og have maden klar på 20 minutter – ALT INKLUSIVE UDPAKNING, OPSTART OG GRILLNING!

Nye indlæg