Lav et grillbord selv

Du kan lave dit eget grillbord af ethvert bord. Hullet skal være 24,5 x 65 cm. Kanten kan være en fin stål- eller aluliste. Køb et billigt sofabord, og prøv hvor sjovt det er at sidde sammen og grille. Det at grille bliver til en helt anden oplevelse, det er sjovt  – alle er med – man passer maden, passer trækullene, løfter støbejernsristen to trin snakker, hygger og spiser god mad i timevis, bliver grillen kold, smides der lidt ekstra kul i og sådan kan det foregå hele aftenen.

I andre lande er grillborde et HIT, og her griller man og spiser samtidigt. Her er KUGLEGRILLEN dømt ude, og farmand må afgive denne bastion til familien.

Grillning med en Weber grill og briketter i hjørnet af terrassen er en god måde at lave en steg på – grillbordet er en anden oplevelse, prøv selv og find ud af hvad der er sjovest for hele familien. Det at stege et stort stykke kød er en meget traditionel amerikansk metode, at bruge et grillbord appellerer meget til at prøve nye måder- at lave mad på, spise på og være sammen på. Son of Hibachi grillen er meget meget nemmere at starte end end kuglegrill.

Du kan sætte din Son of Hibachi ned i et hvilket som helst bord

DE 3 GODE GRUNDE TIL AT PRØVE ET GRILLBORD
1. Du sidder med familien/venner og hygger, mens du griller – du vil gerne begge dele, men kan ikke og stresser lidt, og selvfølgelig bliver din mad lidt svedet – fordi du løber frem og tilbage. Med grillbordet hygger I sammen og laver mad sammen – INGEN STRESS. Og så får ALLE lov at grille selv og er helt tæt på – det er faktisk det sjove her! I laver maden og spiser den som den er klar, alt behøver ikke at komme på een gang. 2. Grillbordet åbner for en lang række asiatiske retter, hvor man sidder med kød, fisk, grøntsager og skaldyr marineret i små skåle. Hver især kan så stege sit kød eller fisk på grillen der er i plan med bordet. Det er sjovt – og det kan man blive forfalden til. Her kan du også lære at spise med pinde og putte kødet på med pinde. Det er måden at gøre det på.

3. Efter I er færdige, kan grillen blive stående og den giver strålevarme til fødder og ben en kold sommeraften, eller du kan bare pakke den ned i luk og sluk tasken – nemt. Laver du dit grillbord til en Son of Hibachi grill får du alle 15 fordele med til en pris alle kan være med på. Du kan også købe et grillbord hos Family BBQ, vi leverer de små borde som vist øverst, de er af valnøddetræ, og modellen er et “JYSK HACKING” bord – model “LUPO-HACK-BBQ”, der koster 950 kr. ekskl. levering. Kontakt os per mail, disse borde laves efter ordre.

Lav dit eget udendørs køkken af en engangspalle og en bane krydsfiner:)

Når I har lavet grillbordet, så send en kommentar eller kom gerne med gode forslag.
Billeder kan også sendes på vores mail: grillbord@family-bbq.com.
Send også gerne billeder af grillborde I ser ude i Asien, Korea og Kina.
Dem sætter vi ind på denne BLOG, så kan andre blive inspirerede.
___________________________________________________________________