Om os

Family BBQ vil gerne lære danskerne at grille på en ny måde. Nemt – sammen med familie og venner – og overalt  – når du har lyst.
Vores motto er : Det skal være sjovere at grille –
og det bliver det med din nye Sonof Hibachi grill -på tur eller i dit grillbord, og hurtigere + nemmere.

Laks i skiver klar til grillen

Laks i skiver klar til grillen

Family BBQ er et dansk ejet firma, der markedsfører nye amerikanske og danske grill løsninger og designer nyt grill udstyr, der har fokus på at grille sammen – venner og familie – ALLE  kan grille – og det kræver hverken grill-universitet eller stor maskinpark.

Det skal være sjovt at grille, og så skal det være nemt og ikke mindst billigt, fordi alle har råd til en “Son of Hibachi” – der er centrum i grillbordet. Det er verdens bedste grill med støbejernsrist. Et prisstærkt kvalitets “stand-alone product” eller supplement til din kuglegrill. Hibachi er japansk for “lille ovn” og begrebet er brugt i USA for små griller og BBQ’s. Son of Hibachi er kåret i USA som no. 1 for tre år siden. Hibachi udtales “Hibatji”.

Der findes selvfølgelig engangsgriller og billigere løsninger – men de er ofte svære at tænde, kan ikke blive rigtig varme, kan ikke holde varmen ret længe, dyre i drift på lang sigt, kan ikke pakkes sikkert og nemt sammen umiddelbart efter brug samt svære at tilpasse et grillbord (grill plan med bordflade).

FISK på GRILL BBQ

Derfor ved vi, at du får 100% fornøjelse af dette NYE PRODUKT i Danmark. Se forskellige anmeldelser på nettet på andre sprog.
Se i lokalavisen

De danske anmeldelser kommer hurtigt, som der er flere der prøver Son of Hibachi grillen.

Efter at have lavet bålmad ved utallige elve, floder og spejderlejre i hele Verden, dukkede et ønske om den optimale grill op hos os. Vi ledte og ledte og har nu fundet den:).Bålmad
Den RED HOT SON OF HIBACHI er jo god når der ikke kan laves bål….En rigtig Nak & Æd grill.

Bjarne Nyborg Larsen, januar 2017