Salgs betingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Family BBQ i Danmark. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Family BBQ.

Dokumentation og vejledning
Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Family BBQ. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Family BBQ, er denne af vejledende art. Family BBQ indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning og DG-mærkning(gasgodkendelse for gasprodukter).

Leveringstidspunkt og transport

Din bestilling leveres normalt med PostDanmark eller som afhentningspakke hos GLS partner.
Din bestilling bliver leveret til afhentnin. Levering g hos PostDK eller GLS indenfor 1-2 dage, med mindre andet er anført under varens faneblad.

Vi handler med alle
Private, virksomheder, kommuner, foreninger og klubber
Har I ikke Dankort eller kreditkort, så send en mail eller ring – og vi laver aftale om afhentning og kontant betaling hos een af vores partnere/forretninger vi samarbejder med. Eller vi finder anden løsning for dig.
Skal varene sendes til udlandet – kontakt os ligeledes for forsendelsespris og tilbud inkl. fortoldning til ikke EU land.

Ansvar for varerne

Risikoen for varer købt af Family BBQ overgår til dig på leveringstidspunktet.

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Family BBQ, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Family BBQ. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening/opbevaring, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.
Family BBQ yder sammen med fabrikken en udvidet kvalitetsgaranti mod fabrikationsfejl.

Reklamationsvarer modtages kun Franco, sendt som pakke med omdeling (ikke til posthus) eller indlevereres på vores bopæl inden for åbningstid(hverdage 08-17). Reparationer ydes i henhold til reklamationsretten udfra købsdato under følgende forudsætninger: At opstået defekt kan tilbageføres til konstruktions – eller materialefejl. Normal slitage og misbrug kan ikke henføres herunder. Faktura eller kassebon skal altid vedlægges.

Fejlleverancer

Har vi sendt en forkert vare, skal den omgående returneres. Bestil en returpakkeseddel fra os og returner varen.

Restordre
I det tilfælde, at en vare er i restordre eller der er anden årsag til at vi ikke kan sende varen med det samme – og dermed overholde den leveringstid du har accepteret ved købet(1-2 dage), kontakter vi dig med det samme

Pris og betaling

I denne netbutik/webshop kan du bestille dine varer online og betale via: – Dankort. Alle kortoplysninger sendes via epay, der benytter krypteret SSL forbindelse. Du kan også betale med Mobile Pay, så bestiller du på email, og sender penge når du har modtaget varen,
Family BBQ har ingen adgang til kortoplysninger. Betaler du med ovennævnte kort, hæves pengene aldrig før varen afsendes.

Alle priser hos Family BBQ – på web-adressen https://www.family-bbq.com – er inkl. moms. Fragt fremgår af prisen. Køb af griller er dog altid fragtfri og er inklusiv. Andre vare er fragt en separat post.

Ved forsendelse til Norge, Grønland, Færøerne og øvrige udland kontakt os venligst for yderligere information omkring priser og forsendelses omkostninger.

Priser
Vi gør opmærksom på at alle priser er dagspriser inkl. moms og opdateres løbende.

Fortrydelsesret

Family BBQ yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Fortryder du købet, skal Family BBQ underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du modtog dine varer. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Ved uafhentet forsendelse skal du selv afholde fulde forsendelses udgifter ved endnu en forsendelse(f.eks hvis du sende Ufranco).
Ved køb af vores produkter er den intakte originale emballage altid en væsentlig del af varens værdi. Hele emballagen skal derfor anvendes og altid sendes med retur, for at betingelserne for at udøve fortrydelsesretten er opfyldt.

Håndtering af personoplysninger:
Dine oplysninger om navn, adresse, telefonnummer, og e-mail behandles fuldt fortroligt og bruges kun til at ekspedere din bestilling. Lovgivningskrav til erhvervsdrivendes regnskaber indebærer, at vi er nødt til at opbevare dine person/firma oplysninger i fem år. Family BBQ har ingen adgang til kortoplysninger. Alle oplysninger vedr. kortbetalingen sendes via epay, der benytter krypteret SSL forbindelse.

Kontakt
Vi besvarer mails indenfor 48 timer i hverdagen. bnl@family-bbq.com

Family BBQ er en netbutik, der benytter e-pay’s system. Du kan betale med følgende kort typer med krypteret SSL overførsel:
Dankort, E-Dankort, Mastercard, Visakort, Visa electron, Maestro, JCB.

Family BBQ – CVR: 32680852 – Teglvangsvej 66 – 8543 Hornslet – Tlf. 27588548
E-mail: bnl@family-bbq.com